Aquesta botiga utilitza cookies i altres tecnologies per donar una millor experiència a l'usuari. Si continueu navegant, considerem que acceptes el seu ús.

Per a més informació, siusplau consulta la nostra política de cookies

close

Ninette posa a disposició del client les següents formes de pagament per les comandes realitzades en el Lloc Web:

1. Targeta de crèdit o dèbit Visa / Mastercard

El client podrà pagar de forma directa amb la seva targeta de crèdit o dèbit. El lloc web utilitza la plataforma Redsys per processar els càrrecs a la targeta del client. Tot el procés està securitzat mitjançant protocol segur TLS i mitjançant els procediments segurs de cada emissor de la targeta usada. Les dades de la targeta usada pel client són introduïts directament al lloc web de l'emissor de la targeta, Ninette no té accés ni emmagatzema aquesta informació. El processament de la comanda serà immediat al confirmar-se la transacció.

2. Pagament per transferència bancària

El client podrà pagar la seva comanda fent una transferència bancària al compte de Ninette. La comanda quedarà en espera fins que l'import total de la comanda sigui rebut en el compte bancari de Ninette, corresponent al següent número de compte: ES50-2100-0065-2302-0032-9497 de l'entitat bancària Caixabank SA. El client serà avisat mitjançant un correu electrònic que l'import ha estat rebut i que la seva comanda serà processat i enviat. Si en 2 dies laborables no s'ha rebut el pagament, Ninette es reserva el dret d'anul·lar la comanda.